Domov  >  Okna  >  Ostali dodatki  >  Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Kaj je energijska ploščica, kako je narejena, kako deluje in kaj je v njej?

V MIK-u smo v sodelovanju s priznanim slovenskim inovatorjem Vilijem Poznikom razvili energijsko ploščico, ki zraku v zaprtem prostoru povrne vse elemente, ki jih vsebuje čist zrak v naravi.

Stekleni del MIK ove energijske ploščice sestavlja 70% silicija, ki zagotavlja optimalni prenos in shranjevanje informacij, vnešenih s posebno tehnologijo medicinske opreme Poznik. Na steklu so vidni kodni zapisi oz. informacije, pridobljene z radiestezijsko tehnologijo. Preko steklenega dela MIK ove energijske ploščice prehaja energija do notranjega pozlačenega medeninastega kroga, ki je ga tvorijo kristali, različni poldragi kamni, kamena strela in granulat. Pozlačen medeninasti krog zbere vso pridobljeno energijo in jo preko zunanjega kroga oddaja v prostor, oplemeniteno z informacijami, ki pozitivno, vzpodbudno in pospešeno delujejo na vse, kar koristi živim organizmom.

Kakšna je razlika med Energijskimi okni in Energijskimi ploščicami?

Energijska okna so nova okna, v osnovi izdelana po standardnem postopku, zato so lahko različnih oblik in dimenzij in izdelana bodisi iz PVC materiala, lesa ali aluminija. Od drugih okenskih sistemov se razlikujejo po tem, da je Energijska ploščica MIK montirana med steklo in tako zaščitena pred negativnimi zunanjimi vplivi (umazanijo, prahom, prijemanjem ipd.), medtem ko so lastnosti in učinek pri obeh tipih ploščic enaki.  Energijske ploščice MIK pa so samostojen element in jih lahko brez težav namestite na že vgrajena okna.  Zaradi zelo velikega povpraševanja po naknadni montaži energjiskih ploščic smo namreč razvili še ta tip ploščice. Energijske ploščice lahko namestite na vaša okna ne glede na material ali obliko okna. Če ste v fazi prenove stavbnega pohištva pa vam priporočamo, da se odločite za Energijska okna, ki že imajo vgrajene Energijske ploščice.

Kakšna je garancija?

Edini dejavnik, ki vpliva na moč delovanja Energijske ploščice, je svetloba. Energijske ploščice tako delujejo neprestano 24 ur na dan. Do zmanjšanega učinka delovanja Energijske ploščice pa lahko pride zaradi fizične poškodbe ploščice. Če izdelek ni poškodovan in kupec z učinki delovanja ni zadovoljen, ga lahko v roku enega meseca od nakupa vrne in dobi vrnjeno kupnino. Ploščice imajo iz tega razloga možnost “začasne” namestitve. V navodilih za uporabo je natančno zapisano, naj kupec ploščico najprej prilepi z “začasnim” lepilnim trakom, da jih lahko v primeru, da z njihovim delovanjem ne bi bili zadovoljen, ploščico odlepi in vrne proizvajalcu. Ko se odloči za trajno namestitev ploščic, pa odlepi tudi zaščitne lističe na obeh stranskih lepilnih trakovih in tako pritrdi ploščico z vsemi tremi trakovi.

Kako lahko preverimo delovanje ploščice?

Delovanje Energijske ploščice lahko enostavno preverimo na rastlinah v prostoru, kjer je nameščena Energijska ploščica. Kupec posname fotografijo rastlin v prostoru pred namestitvijo Energijskih ploščic in nato ponovi posnetke 1 mesec po namestitvi Energijske ploščice. Primerjava fotografij bo pokazala, ali so na rastlinah v prostoru opazne kakšne spremembe.

Zakaj ploščica deluje le v prostoru do 25 m2?

Meritve so dokazale, da ima ena energijska ploščica najboljši učinek v prostoru do 25 m2. Učinkovitost ene same ploščice nameščene v prostoru večjem od 25m2 se je zmanjšala, zato svetujemo v prostorih večjih od 25 m2 namestitev več Energijskih ploščic, skladno z velikostjo protora.

Zakaj mora biti energijska ploščica nujno na oknu in ne kje drugje?

Delovanje Energijske ploščice oz. programa zapisanega na energijski ploščici aktivira kozmična svetloba, zato mora biti Energijska ploščica nameščena na oknu.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih