Domov  >  Okna  >  Ostali dodatki  >  Energijska ploščica MIK

Energijska ploščica MIK

Odpravite vzroke za utrujenost in slabo počutje!

Utrujenost in slabo počutje sta lahko posledica slabega zraka v prostoru. Da bi se dobro počutili tudi v zaprtih prostorih, je treba izboljšati kakovost in energijo zraka v prostoru, oz. harmonizirati prostor. Kakovost zraka lahko izboljšamo na različne načine. Z Energijskimi okni oziroma Energijskimi ploščicami prečistimo in izboljšamo tudi energijo vode in zraka v prostoru in prostor harmoniziramo.

Energijske ploščice MIK lahko brez težav namestite na že vgrajena okna

Energijske ploščice lahko dobite kot samostojen element in jih namestite na vaša okna, ne glede na material ali obliko okna. Če menjujete stavbno pohištvo, pa vam priporočamo, da se odločite za Energijska okna, ki že imajo vgrajene Energijske ploščice.

In kaj pravijo o tem tisti, ki jo že uporabljajo?

"Odkar je moj delovni prostor opremljen z Energijsko ploščico MIK Celje, je moj delovnik veliko manj naporen, skozi ves dan sem sproščena in ustvarjalna, domov pa se vračam polna energije." Preberite več izjav zadovoljnih kupcev Energijske ploščice!

Naročite Energijsko ploščico na brezplačni telefonski številki 080 12 24, po elektronski pošti na naslovu energijska.ploscica@mik-ce.si ali preko spletne naročilnice.

AKCIJSKA CENA
Energijske ploščice je 99 EUR + poštnina (DDV je vključen v ceno).

Preberite si več o Energijskih ploščicah in Energijskih oknih, kako delujejo in kakšne pozitivne učinke imajo na nas!

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih