Domov  >  Okna  >  Ostali dodatki  >  Dom na dlani

Dom na dlani

Sistem za upravljanje na daljavo

Zagotavlja vnaprej predvideno ali na daljavo sproženo dogajanje v vašem domu.


Senčite, zračite, ogrevajte, hladite, osvetljujte ali varujte vaš dom tudi ko vas ni doma po predvidenem in vnaprej določenem scenariju ali s klikom na vašem mobilnem telefonu, tabličnem ali osebnem računalniku.

Sistem za daljinsko upravljanje vas bo ob vsakem nepredvidenem in nepričakovanem odpiranju oken ali vrat opozoril na dogajanje v hiši s sporočilom na vaš telefon, tablični ali osebni računalnik in sprožil alarm. Nepovabljeni obiskovalci bodo ostali praznih rok, vaš dom in premoženje pa nedotaknjeni.

Zgibanka Dom na dlani

Rešitev lahko nadgradite kadarkoli

Začnete lahko z minimalno investicijo, nato pa nadgrajujete sistem z dodatnimi moduli za upravljanje dodatnih svetilk, senčil, termostatov in ostalih naprav.

Po scenariju ali daljinsko

Pripravite scenarije delovanja glede na različne vremenske razmere ali določite urnik delovanja oziroma sprožite delovanje daljinsko preko telefona, tabličnega ali osebnega računalnika.

Upravljanje preko brezplačnih mobilnih aplikacij in spletnih brskalnikov

Preko katerekoli iOS ali Android naprave ali vašega osebnega računalnika lahko na daljavo dvigate ali spuščate senčila, odpirate in zapirate okna in vrata, ter aktivirate prezračevalni sistem MIKrovent.

Kako bodo posamezne naprave v vašem domu delovale, lahko določite vnaprej in zasnujete scenarije glede na vreme in temperature ali vnaprej nastavite delovanje po urniku ali sprožite delovanje preko telefona, tabličnega ali osebnega računalnika.

Za novogradnje in obstoječe objekte

Preprosta uporaba in namestitev sistema ter stroškovno učinkovita rešitev za novogradnje in obstoječe objekte. Nadgradnja z dodatnimi moduli po korakih in kadarkoli.

Sistem za daljinsko upravljanje

Uporaba in upravljanje sistema

Za več informacij nas, prosimo, pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 12 24 ali nam pošiljite sporočilo na mik(at)mik-ce.si.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih