Izbira oken in vrat

Zakaj MIK?

Kaj je pri nakupu oken najbolj pomembno?
Kakšne so vaše koristi pri nakupu oken?

Cena? Kakovost? Udobje?

Kaj boste z nakupom oken MIK zares dobili?

Varčna okna

Prihranite dovolj?

Prihranite lahko do 50% energije, ki jo sicer porabite za ogrevanje in hlajenje vašega doma! Hotel v Termah Ptuj, ki ima vgrajena MIK okna, je eden redkih v Sloveniji, ki se lahko ponaša z energetsko izkaznico najvišjega energetskega razreda, kar še dodatno potrjuje varčnost oken MIK.

Izberite varčna okna

Izolirana okna

Uživate v udobju?

Uživajte v udobju in veliko tišjem ter manj hrupnem domu! S pravimi izolacijskimi stekli boste prihranili energijo in prebivali v toplem in prijetno tihem domu, zraven pa spali kot dojenček!

Izberite tiha okna

Prezračevanje doma

Zakaj ne zračite?

Kot da bi zračili z odpiranjem oken, pri tem pa ne boste ohladili ali poleti ogreli prostora. Okna MIK lahko opremite z lokalnim prezračevalnim sistemom MIKrovent, ki bo zračil vaš dom samodejno in to z 90% izkoristkom toplote izhodnega zraka. Če gradite nizkoenergijsko ali pasivno hišo, je MIKrovent pametna rešitev za vas.

Izberite MIKrovent

Vzdrževanje oken

Dolgotrajna zaščita?

MIK-ova servisna ekipa bo skrbela za redno in pravilno vzdrževanje ter upravljanje z okni, da bodo vaša okna garantirano dolgo in varčno ščitila vaš dom.

Izberite odličen servis

Kvalitetna okna

Stavite na pravo ekipo?

MIK-ov tim osmih strokovnjakov, ki so vključeni v vaš nakupni proces, vam bo pomagal izbrati taka okna, ki bodo vaš dom ščitila v vseh primerih. Nakup oken zahteva veliko znanja in časa - znanja in izkušnje osmih strokovnjakov vam bodo na voljo, da boste izbrali res prava okna za vaš dom.

Zahtevajte ponudbo


Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih