Domov  >  Okna  >  MIK okna  >  Kako naročiti?

Kako naročiti?

Kako naročim okna ali vrata MIK?

Nakup stavbnega pohištva MIK je zelo enostaven, saj vam pri izbiri in nakupnem procesu, od naročila do montaže,  pomaga MIK-ova ekipa strokovnjakov, ki je na voljo:

Kako poteka naročilo stavbnega pohištva MIK?

  1. Pokličite ali obiščite naš najbližji salon in se dogovorite za termin, ko vas bo obiskal naš svetovalec, da si ogledajo vaš objekt, popišejo dimenzije odprtin in se z vami posvetujejo o vaših željah pri zasteklitvi.
    • Če menjujete okna na starejši hiši, vam bodo naši strokovnsjki izmerili približne dimenzije odprtin, ki jih želite zastekliti.
    • Če z okni opremljate novogradnjo, potrebujete izdelan VAG-RIS in tlorise nadstropij. Na podlagi narejenih izmer ali načrta vam bomo pripravili informativno ponudbo, ki za vas ne bo obvezujoča.
  2. Nekaj dni po prejemu ponudbe vas bo kontaktiral naš svetovalec, s katerim se boste dogovorili za obisk strokovnega merilca-svetovalca, ki bo opravil natančne izmere in vam svetoval pri rešitvah kompleksnejših zasteklitev. Sledi uskladitev cen in priprava končne ponudbe glede na končne izmere in morebitne dodatne detajle, ki jih določite ob izmeri s strokovnim merilcem – svetovalcem.
  3. Po potrditvi naročila in plačilu akontacije, določene s splošnimi prodajnimi pogoji podjetja MIK, vaše naročilo prevzame tehnična služba proizvodnje MIK, ki vašemu naročilu doda oznako sledljivosti, ki v vseh fazah prizvodnje pove kdo je naročnik in kakšne so posebnosti naročila.
  4. V dogovoru z vami določimo natančen dan montaže -  vgradnje vašega stavbnega pohištva. Dobavni rok je odvisen od kompleksnosti in količine naročila: Izdelava standardnega programa MIKovega stavbnega pohištva traja od 3 do 4 tedne. Rok za nestandardni program pa določimo skupaj, glede na potrebe in zmožnosti. Trudimo se, da vašim potrebam in željam ugodimo, zato se  maksimalno prilagajamo.
  5. Na dogovorjeni dan montaže vam ekipa MIK dostavi naročeno stavbno pohištvo in ga vgradi v najkrajšemmožnem času. Trajanje montaže je odvisno od velikosti in zahtevnosti. Kvaliteta montaže je odvisna tudi od načina montaže, pri MIKU vam ponujamo tri vrste montaže, priporočamo pa ekološko MIK RAL montažo, ki zagotavlja kakovost vgradnje in izjemno dobro tesnjenje.


MIK-ovi strokovnjaki bodo upoštevali vaše želje in vam s pomočjo svojega strokovnega znanja pravilno svetovali pri vaših odločitvah.

Katera okna izbrati, da bo vaš dom prijeten in varčen? 

Stroški ogrevanja in ohlajanja vašega doma so odvisni od kakovosti izolacije. Samo kakovostna okna ne bodo dosegla pravega učinka, če so drugi deli hiše vir prevelikih toplotnih izgub. Poiščite pomoč strokovnjaka, ki vam bo svetoval, katera okna izbrati, kako izbrati okna in katera  senčila izbrati, da vam bo poleti prijetno hladno in pozimi ravno prav toplo.

Pomoč pri pridobivanju posojil in sredstev iz EKO SKLADA

Do sredstev iz EKO SKLADA ste upravičeni, ko se odločite za energetsko učinkovita okna MIK. Vse kar potrebujete in kako izpolnite obrazce vam bodo povedali naši strokovnjaki. Kontaktirajte nas.

Standardni program stavbnega pohištva MIK

Standardni program stavbnega pohištva MIK zajema okna in vrata pravilnih oblik, izdelana iz materialov, ki so standardno na zalogi (profili bele barve, akrilkorolna barva RAL 9007 ...).

Nestandardni program stavbnega pohištva MIK

Nestandardni program stavbnega pohištva MIK zajema okna in vrata nepravilnih oblik izdelana iz materialov, ki niso standardno na zalogi.

Vagris

VAG-RIS ali vagris ali vagi ris je natančno določena in izrisana končna višina tlakov v prostoru.

Informativne izmere

Kako opraviti informativne izmere?
Z metrom izmerite okensko odprtino, priporočamo zunanjo mero od zida do zida (špaleta), praviloma širina x višina.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih