Domov  >  Okna  >  MIK okna  >  Kako izbrati prava okna?

Kako izbrati prava okna?

PVC OKNA
PVC okna
LESENA OKNA
Lesena okna
LES/ALU OKNA
LES/ALU okna
ALU OKNA
ALU okna

PVC okna      Lesena okna      Aluminjasta okna      LES-ALU okna

Dobra okna so tista okna, ki izboljšujejo kakovost vašega bivanja. Da bo vaše bivanje prijetno, varčno in varno, izberite okna, ki vam zagotavljajo:

 

Katera okna izbrati?

Napredni materiali in sodobni tehnološki postopki omogočajo izdelavo kakovostnih oken ne glede na vrsto osnovnega materiala.  Kakovostna PVC, lesena, LES-ALU ali ALU okna tako dosegajo že zelo podobne vrednosti zvočne in toplotne izolativnosti. Ko se odločamo, katera okna izbrati, je prav zato dobro vedeti, da so kakovost in dovršenost proizvodnje ter kakovost osnovnih uporabljenih materialov tisti dejavniki, ki določajo lastnosti dobrih oken. Vsak material pa ponuja svoje značilnosti s katerimi zadostimo vašim željam in zahtevam prostora.

PVC OKNA vam pri MIK-u lahko izdelamo v najrazličnejših tipih in oblikah in dimenzijah po vaši izbiri. Enostavna za vzdrževanje, predvsem pa varčna in trajna PVC okna MIK so na voljo v najrazličnejših barvah, od osnovne bele, do pestre palete sijočih in izjemno odpornih akrilkolornih barv ter različnih lesnih dekorjev. Na voljo je več sistemov PVC oken, vsak ima svoje posebnosti in prednosti.

LESENA OKNA so primerna za vse tiste, ki prisegate na gradnjo iz naravnih materialov. Lesena okna bodo vašemu domu nudila toplino in domačnost  ter ga zbližala z naravo in kljub temu zagotavljajo visoko stopnjo energijske varčnosti. Zaščitena z debloslojnimi lazurami na vodni osnovi ustvarjajo še bolj prijetno bivalno klimo. Če si želite lesena okna, pa vas skrbi vzdrževanje - vsakoletno barvanje, vam priporočamo vgradnjo kombinacije lesenih oken z zunanjo ALU oblogo, ki oknom iz zunanje strani izjemno poveča obstojnost, trpežnost in vzdržljivost, notranja lesena stran, pa ohranja toplino vašega doma.

ALU OKNA ali aluminijasta okna so primerna za zasteklitve tistih večjih odprtin, kjer ima okno tudi funkcijo konstrukcijskega elementa. ALU okna so trpežna, trdna in trajna in na voljo v pestri barvni izbiri, zato so primerna tudi za moderne gradnje z večjimi steklenimi površinami. Trpežnost in odpornost ALU oken sta ključna gradnika večje vzdržljivosti, zaradi katere vam ALU okna priporočamo za neobičajne in težje vremenske razmere, npr. stavbe ob morju, izpostavljene vplivom soli in vlage.


Ko se torej odločate katera okna izbrati, preverite med drugim tudi proizvajalca oken, njegovo proizvodno linijo, dobavitelje, razpoložljivost servisne službe in garancijo na kakovost izdelkov. Le s premišljeno izbiro, kakovostno izvedeno montažo in rednim vzdrževanjem si boste zagotovili, da bodo vaša okna služila svojemu namenu in varovala vaš dom dolgo let.

Izberite kakovostna okna, izberite okna MIK!

V MIK-u se ponašamo z več kot 20-letno tradicijo in s popolnoma avtomatizirano, računalniško vodeno proizvodno linijo, ki ne dopušča napak in zagotavlja natančnost ter identičnost izdelave vsakega spoja, kar pomeni, da sta 1. in 10.000 izdelek popolnoma enaka.

Lastna proizvodna linija in skrbno izbrani in redno preverjani dobavitelji ter lasten razvoj nam omogočajo tudi popolno prilagodljivost in zagotavljajo kakovostne rešitve zasteklitve vašega doma, ne glede na vaše želje in specifiko arhitekturne zasnove.

Izbrano okno moramo pravilno in kakovostno vgraditi. Poleg klasične montaže, vam v MIK-u zagotavljamo vgradnjo oken z napredno EKO montažo ali energijsko varčno MIK RAL montažo. MIK-ovi strokovnjaki za vgradnjo oken se zavedamo pomembnosti vašega zadovoljstva in vpliva gradbenih posegov na vaš vsakdan, zato se bomo potrudili, da bodo vaša okna zamenjana ali vgrajena kar se da hitro in učinkovito.

Učinkovita servisna služba po celi Sloveniji. V kolikor pa se vam pri opravljanju z vašimi okni, vrati ali zimskim vrtom pojavijo težave, vam zagotavljamo hiter in strokoven odziv naše servisne službe. Naši serviserji pa lahko po dogovoru poskrbijo tudi za redne preglede in vzdrževanje vašega stavbnega pohištva.

Kakovostna okna MIK v vseh materialih

Da boste v vašem domu uživali prednosti kakovostnega bivanja, je treba že pri načrtovanju upoštevati vaše bivalne navade in želje in jih uskladiti z naravnimi danostmi okolja v katerem se objekt nahaja in s tehničnimi omejitvami gradnje.

MIK vam zagotavlja kakovostna okna, ne glede na vrsto materiala:

 

MIKova ekipa izkušenih strokovnjakov vam bo pomagala izbrati prava okna

MIK ponuja celostne investicijske, energetske in estetske rešitve, različne materiale (PVC, LES, ALU), različne barve, tipe in oblike zasteklitev. Svetovalci MIK-ove Energetske klinike, ki si jih lahko naročite na dom, vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravega materiala, barve, tipa in oblike okna, da bo vaš dom ostal topel in varčen. Na osnovi diagnostike vašega doma vam bodo pomagali izbrati zasteklitev, ki vam bo zagotovila varčno in zdravo bivanje v domu, kot ga vi želite.

Prednosti oken MIK
Prednosti oken MIK
Primerjava zasteklitve
Primerjava zasteklitve
Zagotovila kakovosti
Zagotovila kakovosti

Želite izboljšati kakovost vašega bivanja?

Za svetovanje pokličite

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih