Domov  >  Okna  >  Dodatki za okna  >  Police

Police

Zunanje ali notranje police nadgradijo izgled oken in stavbe,  nudijo primerno zaščito ter dajejo dodatno funkcionalnost.

  • Zunanje police ščitijo fasado pred umazanijo, ki se tako namesto na fasado zbira na polici, ki jo enostavno pobrišemo.
  • Notranje police ščitijo steno pod oknom in velikokrat služijo kot nosilna polica sobnih rastlin.

Predlagamo vam, da se o izbiri polic odločite že, ko se odločate katera okna izbrati. MIK-ova ponudba zunanjih in notranjih okenskih polic zajema številne materiale in barvne izvedbe, ki jih lahko uskladite tako z lesenimi okni, PVC okni kot tudi ALU okni ter senčili.

Zunanje okenske police iz aluminija

Aluminijaste police so najbolj priporočljiv prodajni artikel v družini zunanjih  polic. So zelo odporne na vremenske razmere, vzdrževanje pa je zelo enostavno. Izbirate lahko med različnimi širinami, minimalna širina je 50 mm in maksimalna širina je 360 mm. Barvna lestvica ponuja belo, alu – naravno in rjavo barvo. Maksimalna dolžina v enem kosu je 6 m. Večje dolžine spajajo posebni spojniki. Priporočamo suho montažo ALU polic.

Zunanje okenske police iz granita

Zunanje police izdelane iz granita so za razliko od marmorja po strukturi bolj zrnate in trše, zato so tudi bolj odporne na vremenske razmere ter mehanske udarce. Priporočamo jih za notranjo in zunanjo uporabo. Maksimalna dolžina je odvisna od tipa in debeline police  ter meri od 2,5 m do 3 m. Možna je montaža v suhi ali mokri izvedbi, prav tako dobava nepravilnih oblik (polkrogi, trapezi,….). Izbirate lahko med različnimi tipi debelin polic in sicer 2 cm ali 3 cm.

Zunanje okenske police iz umetnega kamna

Okenske police iz umetnega kamna so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamnin, ki jih veže smola. Zaradi takšnega postopka izdelave zagotavljajo vrhunsko kvaliteto. Imajo gladko in sijajno površino in ker so neporozne, ne vpijajo vode. Enostavno jih očistite z vlažno krpo, saj so odporne na vse vremenske razmere, kisline, luge, soli in UV žarke. Možna je montaža v suhi ali mokri izvedbi. Maksimalna dolžina v enem kosu je 2,95 m.  Izbirate lahko med različnimi vzorci tovrstnih polic debeline 2 cm ali 3 cm.

Zunanje police

Notranje okenske police iz  PVC materiala

Notranje PVC police so zelo prijazne za uporabo, saj so izjemno odporne na vse mehanske in atmosferske vplive. So enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Izbirate lahko med belo barvo in imitacijo marmorja. Najbolj standardna širina notranjih polic je do 25 cm, glede na vgrajeno okno pa lahko izbirate tudi med širinami, ki so širše ali ožje od standardne. Maximalna dolžina police v enem kosu je 6 m. Možna je montaža v suhi ali mokri izvedbi.

Notranje okenske police iz naravnega kamna - marmorja

Kupci našega stavbnega pohištva se zelo pogosto odločijo za notranje police iz marmorja, saj dajejo zelo prijeten videz. Marmor spada med naravne materiale in je zelo občutljiv na vlago, zato ga za zunanje police ne priporočamo.  Montaža marmornatih police je možna v suhi ali mokri izvedbi.  Maksimalna dolžina je odvisna od tipa in debeline police in meri od 2,5 m do 3 m. Za marmornate police se lahko odločite tudi če so vaša okna nepravilnih oblik. Izbirate pa lahko med štirimi različnimi tipi debelin. 

Notranje okenske police iz naravnega kamna - granita

Notranje police izdelane iz granita so za razliko od marmorja po strukturi bolj zrnate in trše, zato so tudi bolj odporne na vremenske razmere ter mehanske udarce. Priporočamo jih za notranjo in zunanjo uporabo. Maksimalna dolžina je odvisna od tipa in debeline police  in meri od 2,5 m do 3 m. Možna je montaža v suhi ali mokri izvedbi, prav tako je možna dobava nepravilnih oblik (polkrogi, trapezi,…). Izbirate lahko med različnimi tipi debelin 2 cm ali 3 cm. 

Notranje okenske police iz  umetnega kamna

Okenske police iz umetnega kamna so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamnin, ki jih veže smola. Zaradi takšnega postopka izdelave prisegajo na vrhunsko kvaliteto. Imajo gladko in sijajno površino in ker so neporozne, ne vpijajo vode. Enostavno jih očistite z vlažno krpo, saj so odporne na vse vremenske razmere, kisline, luge, soli in UV žarke. Možna je montaža v suhi ali mokri izvedbi. Maksimalna dolžina v enem kosu je 2, 95 m.  Izbirate lahko med različnimi vzorci tovrstnih polic debeline 2 ali 3 cm, saj se bodo odlično podale vašemu oknu. 

Notranje okenske police iz HPL laminata

V primeru, da zastekljujete objekt z izjemno širokimi zidovi, katere najpogosteje srečate v starih hišah, vam svetujemo da izberete HPL laminat police iz oplemenitene iverice, zaključene s PVC zaključki in odporne na vodo. Po lastnostih in vzdrževanju so podobne notranjim PVC policam. Izbirate lahko med belo barvo in imitacijo marmorja. Maksimalna širina police je 50 cm, debelina 2 cm in dolžina 4,1 m ali 5,3 m (v enem kosu). Možna je montaža v suhi ali mokri izvedbi.

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih