Domov  >  Okna  >  ALU okna  >  ALU okna MIK

ALU okna MIK

ALU okna MIK so izjemno kakovostna okna iz aluminijastih profilov priznanega proizvajalca Schueco.

Tisti, ki se sprašujete, katera okna izbrati: ALU okna MIK so odlično toplotno izolativna okna in so primerna predvsem za zasteklitve večjih odprtin, saj so izjemno stabilna in varna ter enostavna za vzdrževanje in uporabo. Še več - tehnološko napredna ALU okna MIK so lahko po želji tudi popolnoma avtomatizirana in tako odlična izbira za inteligentne hiše. Ob tem ne smemo pozabiti, da lahko z ALU okni uporabimo tudi inovativen prezračevalni sistem MIKrovent.

ALU okna MIK so izjemno kakovostna okna iz aluminijastih profilov priznanega proizvajalca Schueco.


Zakaj izbrati ALU okna MIK?

Najnovejši modeli ALU oken pri MIK-u dosegajo enako stopnjo izolativnosti kot PVC okna ali lesena okna. ALU okna, s širino okvirja od 70 ali 75 mm in širino krila 80 ali 85 mm, imajo vstavljen dodaten izolacijski material, ki zagotavljajo izjemno toplotno in zvočno izolativnost.

ALU okna so trdna in stabilna.
Če želite velika okna oziroma so okna v vaši hiši zasnovana tudi kot nosilni elementi, vam predlagamo, da izberete ALU okna. Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija dokazuje tudi uporaba teh profilov za fasadne elemente velikih steklenih objektov.

ALU okna so sodobna in varna
. Kakovostno originalno okovje Schueco in izjemna odpornost aluminijastih profilov sta zagotovilo za visoko stopnjo varnosti tako pred vlomilci kot pred vodo in ognjem.

ALU okna se lahko odpirajo z enim samim dotikom. Na ALU okna iz MIK-ove ponudbe lahko namestite posebni sistem, ki omogoča električno upravljanje. Okna lahko zapirate in odpirate tudi z daljinskim vodenjem, čas zračenja prostorov pa lahko vnaprej določite in programirate glede na vremenske razmere in klimo v prostoru.

Na voljo so v dveh različicah:

ALU okna v neobčutljivih in pisanih barvah


Prašno barvanje aluminijastih profilov po RAL lestvici zagotavlja izjemno neobčutljivo površino in številne barvne kombinacije. Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami na obeh, notranji in zunanji strani oken.

 

Primerjalna tabela aluminijastih oken

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih