Domov  >  Nepremičnine  >  Investicije, nepremičnine

Investicije, nepremičnine

OD NAŠE ZAMISLI DO VAŠEGA UDOBJA.

Več kot 95% naših strank izjavlja, da so z našimi IE2 rešitvami izjemno zadovoljne. Naši zaposleni imajo na področju vgradnje stavbnega pohištva že 20 letne ali celo daljše izkušnje, na področju gradnje objektov sodelujemo z zanesljivi partnerji, podjetje pa vodi direktor, ki je arhitekt. Prav zato smo vaše želje združili z našo vizijo in za vas pričeli z gradnjo stanovanjskih objektov, turističnih kompleksov in trgovskih centrov.

Vojniška gmajna užitek bivanja

Nova, energijsko varčna nadstandardna stanovanja Vojniška gmajna zagotavljajo kakovost življenja na najvišji ravni. V zelenem objemu narave sredi Vojnika, v neposredni bližini vseh storitvenih dejavnosti je na voljo še nekaj prostih stanovanj!

Več informacij o ponudbi in še prostih stanovanjih je na voljo na www.mikstanovanja.si ali na telefonski številki 051 365 287.
Vodeni ogledi so možni vsak dan po predhodni najavi.

Stanovanjski kompleks Vojniška gmajna stoji na izjemni lokaciji v zelenem objemu narave sredi Vojnika, v neposredni bližini vseh storitvenih dejavnosti.

Sama gradnja kakor tudi uporaba izbranih nadstandardnih materialov in stavbnega pohištva zagotavljata kar 45 odstotkov manj toplotnih izgub kot je standard za tovrstni tip objektov. Kljub temu, da zakonska obveza še ne obstaja, bo za objekt Vojniška gmajna izdelana energetska izkaznica iz katere bodo razvidni najpomembnejši kazalci rabe energije v stavbi in kakovost toplotnih lastnosti stavbe.

Izjemno nizki stroški bivanja ter vse ustrezne arhitekturne rešitve prilagojene gibalno oviranim osebam, pa zagotavljajo vsem vam, ki želite tudi na jesen svojega življenja ohraniti svojo samostojnost, prijeten in varen dom v čudovitem okolju Vojnika in v neposredni bližini vseh dejavnosti, ki jih potrebujete. V varovanih stanovanjih vam zagotavljamo štiriindvajseturno oskrbo in koriščenje uslug in storitev Špesovega doma za starejše.


Da bo vaš vsakdan brez skrbi in poln užitkov, izberite svoj dom v Vojniški gmajni.


Poslovni prostor Arena Petrol

Kraj: Celje
Velikost: 278
Tip: poslovni prostor
Namen: prodaja

V Celju v poslovni zgradbi Arena Petrol, prodamo poslovni prostor.

Cena: 414.220 EUR + DDV

Zahtevajte ponudbo

Pokličite zdaj

080 12 24
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih